Para Milli Atletlerimiz Tunus'tan 8 Madalyayla Dönüyor
Tunus'ta düzenlenen Para Atletizm Grand Prix'sinin yedinci ayağı sona erdi.
Atletizm Milli Takımımız, Tunus'ta gerçekleştirilen Para Atletizm Grand Prix'sinin yedinci ayağının son gününde 4 altın ve 2 gümüş madalya daha elde etti.
Milli sporcularımızdan Hamide Doğangün kadınlar T53 kategorisi 400 m finalinde 58.02'lik derecesiyle ve 1500 metrede 4.04.85'lik derecesiyle altın, 800 metrede 2.11.02'lik derecesiyle gümüş madalya kazandı.
Kadınlar T54 kategorisinde mücadele eden Zübeyde Süpürgeci ise 200 m finalinde 31.74'lük derecesiyle ve 800 metrede 2.11.80'lik derecesiyle altın, 400 metrede 1.02.20'lik derecesiyle gümüş madalyayı boynuna taktı.
Milli takımımız turnuvada daha önce kadınlar 100 metre finalinde T53 kategorisinde Hamide Doğangün'le altın, T54 kategorisinde ise Zübeyde Süpürgeci'yle gümüş madalyaya uzanmıştı.
Bu sonucun ardından Türkiye, organizasyonu 5 altın ve 3 gümüş olmak üzere toplam 8 madalyayla tamamladı.
01.07.2019 - tbesf.org.trEtiketler : bazen bir esintide değdi saçlarımıza iz bıraktı his alemimizde biri gelir sorarsa sana beni sorarsa gitti der misin gittiğimi söyler misin gidiyorum ben sana benimle gider misin Sen dûştûn dû