*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig'de Mücadeleler Tamamlandı  (Okunma sayısı 626 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig'de Mücadeleler Tamamlandı

2018-2019 Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig Mehmet Gülmez Sezonu, bu hafta sonu oynanan 14.hafta maçlarının ardından sona erdi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig'de kulüpler A,B,C ve D olmak üzere dört ayrı grupta sezonu tamamladı.

Müsabakalarda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar 2.Lig'e yükselirken, ikinci ve üçüncü sırada yer alan kulüpler direkt olarak 3.Lig'e çıktı. Puan cetvelini dördüncü sırada bitiren takımlar ise 3.Lig play-off maçları oynamaya hak kazandı.

14. hafta sonunda gruplarını lider olarak bitiren Bölgesel Lig A Grubu'ndan 1453 Engelliler, B Grubu'ndan Kocaeli Başiskelespor, C Grubu'ndan Hatay Büyükşehir Belediye ve D Grubu'ndan Kızıltepe Engelligücü spor kulüpleri 2.Lig'e yükselen takımlar oldu.

Sıralamada ikinci ve üçüncü yer alarak 3.Lig'e çıkan kulüpler ise şöyle:

Bölgesel Lig A Grubu:

2- İzmir Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü

3- Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü

Bölgesel Lig B Grubu:

2- Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü

3- Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü

Bölgesel Lig C Grubu:

2- Mersin Engelli Sanat Spor Kulübü

3- Adana Martı Engelliler Spor Kulübü

Bölgesel Lig D Grubu:

2- Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü

3- Şanlıurfa Siverek Engelliler Spor Kulübü

Gruplarını dördüncü sırada tamamlayan; Aydın Genç Efeler Belediye, (A Grubu), Sorgun Engelliler (B Grubu), Niğde Bedensel Engelliler (C Grubu), Diyarbakır Bedensel Engelliler (D Grubu) takımları ise nisan ayında yapılacak 3.Lig play-off karşılaşmalarında mücadele edecek.

25.03.2019 - tbesf.org.tr

Etiketler : bir yerde çok zorluk çektim şuan nakil olali 20.senemdeyim esimden razi olsun beni hayata bağladi var mı böyle benim gibi uzun nakili olan şu an böberegim çok iyi sorun yok kayseri merkez