*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milli Eğitim Bakanlığınca 750 Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı  (Okunma sayısı 538 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Milli Eğitim Bakanlığınca 750 Engelli Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı



Engelli öğretmen atama sonuçları az önce açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca, 2019 yılı 750 engelli öğretmen atama sonuçları, "https://personel.meb.gov.tr" adresinden ilan edildi. Engelli öğretmen atama sonuçlarını öğrenmek isteyenler haberimizde bulunan linkten sonuçları öğrenebilirler. MEB daha önce yaptığı açıklamada engelli öğretmen alımı için 500 kişilik bir kontenjan açtığını duyurmuş, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatı ile ataması yapılacak engelli öğretmen kontenjanı 750'ye çıkarıldığı açıklanmıştı.

Engelli öğretmen atamaları 2019 yılında da yoğun ilgi görüyor. “Engelli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Sonuçlar az önce açıklandı.  MEB daha önce yaptığı açıklamada engelli öğretmen alımı için 500 kişilik bir kontenjan açtığını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatı ile ataması yapılacak engelli öğretmen kontenjanı 750'ye çıkarıldı. Sonuçlar 5 Şubat’ta erişime açılıyor. Atamalar, adayların tercih etmiş oldukları illere ilan edilen kontenjan sınırlılığında EKPSS puanı üstünlüğüne göre yapılacak; ataması yapılan öğretmenlerin görev yerleri Valiliklerce belirlenecektir.

ENGELLİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI! TIKLA SORGULA

KAÇ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), şubatta ataması yapılacak engelli öğretmen sayısı 750'ye çıkarıldı.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatı ile ataması yapılacak engelli öğretmen kontenjanı 750'ye çıkarıldı.

05.02.2019 -  aksam.com.tr