Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Spor
»
Spor
»
Yelken Milli Takımı Mersin’de Kampa Girdi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Yelken Milli Takımı Mersin’de Kampa Girdi (Okunma sayısı 637 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Eylül 23, 2018, 11:11:01 ÖS »
Bedensel Engelliler Yelken Milli Takımı, Mersin’de kampa girdi. 16-22 Eylül tarihlerinde Amerika’da yapılacak olan Paralimpik Dünya Yelken Şampiyonası’nda kadınlarda Miray Ulaş, erkeklerde ise Hasan Hüseyin Akbulut, Türkiye’yi temsil edecek. Sporcular bu yıl Türkiye’ye yeni alınan Hansa 303 tekneleriyle antrenman yaparken, hedeflerini olimpiyat şampiyonluğu olduğunu açıkladılar.
Türkiye’de ikinci kez yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Yelken Şampiyonası’nda 25 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında şampiyon olan Miray Ulaş ile Hasan Hüseyin Akbulut, milli takıma seçildi. Milli Takım Antrenörü Cemal Özdiyar yönetiminde Mersin’de kampa giren sporcular, hedeflerinin önce dünya şampiyonluğu, ardından olimpiyat şampiyonluğu olduğunu belirtti. Çalışmaları ve hedefleriyle ilgili İHA muhabirine konuşan Miray Ulaş, Milli Takımla bir kez daha dünya şampiyonasına gittiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu yıl Bedensel Engelli Yelken Türkiye Şampiyonası’nın ikincisi düzenlendi. 36 lisanslı sporcu olmasına rağmen yarışmaya 22 sporcu katıldı. Türkiye şampiyonası aynı zamanda Amerika’da düzenlenecek dünya şampiyonasının seçmesiydi. Seçmeler yapıldı, kadınlarda birinci ben oldum. Şimdi de Milli Takım kampına başladık. 11 Eylül’e kadar kampımız devam edecek. Hedefim dünya şampiyona olmak. Kürsüye çıkıp Türk bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Tabi bu ilk hedefim. En büyük hedefim olimpiyatlara katılıp, ilk 3 arasında yer almaktır" şeklinde konuştu.
30.08.2018 - İHA
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki