*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Uluslararası Ampute Futbol Junior Sporcu Kampı Roma'da Yapıldı  (Okunma sayısı 775 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Uluslararası Ampute Futbol Junior Sporcu Kampı Roma'da Yapıldı

Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından desteklenen Uluslararası Ampute Futbol Junior Sporcu Eğitim ve Gelişim Kampı, 4-8 Temmuz tarihlerinde İtalya'nın başkenti Roma'da yapıldı.10 ülkeden yaklaşık 130 sporcunun katıldığı kampta, ülkemizi temsilen tamamı Junior kategorisinde yer alan 13 milli sporcumuz yer aldı. Sporcu ailelerinin de kamp sürecinde milli futbolcularımıza destek verdiği gelişim kampı, teknik toplantı ile başladı. Junior milliler, takım antrenörleri eşliğinde günde 2 kez antrenman yaptı. Eğitim ve Gelişim Kampı’nda sporcular; teknik beceri, top kontrolü, pas alışverişi ve kaleci tekniklerinin gelişimi üzerine çalışmalarda bulundu.

HER KAMP BİZİM İÇİN BİRER OKUL

Genç Milli Takım Antrenörü Murat Bahar, İtalya’da gerçekleştirilen kampın, junior milli sporcuların mental ve fiziksel açıdan gelişmesi için önemli rol oynadığını belirterek, ''Kamp süreçleri özellikle bu kategorideki oyuncuların güven kazanması, kendini disiplin etmesi için oldukça önemli. Bizler de bu 4 günlük eğitim kampında iyi bir atmosfer yakaladık. Eğitim ve gelişim kampları yaygınlaştıkça daha çok bilgi ve tecrübe edineceğiz. Çocuklarımıza deneyim kazandırmak, hedeflenen turnuvalarda başarı sağlamak adına bu organizasyonları iyi değerlendirmeliyiz. Her kamp bizim için birer okul'' dedi.

09.07.2018 - tbesf

Etiketler : YAHYALI ÖKSÜZ VE YETİMLERE YARDIM DERNEĞİ YAHYALI KARACATEPE CAMİİ VE KURAN KURSU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ YAHYALI HAFIZ OKULU YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ