*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırklareli Valiliği Dolandırıcılara Karşı Uyardı  (Okunma sayısı 771 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kırklareli Valiliği Dolandırıcılara Karşı Uyardı
« : Aralık 22, 2017, 01:51:01 ÖS »
Kırklareli Valiliği Dolandırıcılara Karşı Uyardı



Kırklareli Valiliği son günlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Kırklareli'nde kendini "Vali, Vali Yardımcısı,"gibi sıfatlarla tanıtarak vatandaşların iyi niyetlerini suistimal etmeye yönelik çaba gösteren kişiler hakkında yazılı açıklamada bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklama da, "Son günlerde ilimiz genelinde art niyetli kişilerin kendilerini Kırklareli Valisi, Vali Yardımcısı veya kamu kurumunun yöneticisi olarak tanıtarak çeşitli hayır ve yardım bahaneleri ile işadamlarımızdan ve vatandaşlarımızdan para istediğine dair duyumlar alınmaktadır. Kırklareli Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumunun, iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. İhtiyaç sahibi, engelli veya diğer başvuru sahibi tüm vatandaşlarımıza yapılan yardımlar, Kırklareli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce zaten gerçekleştirilmektedir.İlimizdeki dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi, şüpheli şahısların yakalanmaları ve vatandaşlarımızın mağdur olmalarının engellenmesi amacıyla kolluk görevlilerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu nedenle kolluk görevlilerimize yardımcı olmak ve vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen Kırklareli Valiliği'nin (02882141060), Emniyet Müdürlüğü'nün (155) veya Jandarma Komutanlığı'nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaları, bu kişi yada kişilere kesinlikle itibar etmemeleri önemle rica olunur" ifadelere yer verildi. 

22.12.2017 - İHA



Etiketler : KAYSERİ ŞEYH TORASAN VELİ YARDIMLAŞMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ŞERİFE SATOĞLU CAMİİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİ ŞAFAK CAMİ KORUMA VE YAŞATMA DERNEĞİ KAYSERİ