*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilerden Cumhurbaşkanı’na Sesleniş: Atama İstiyoruz  (Okunma sayısı 727 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engellilerden Cumhurbaşkanı’na Sesleniş: Atama İstiyoruz



Atama bekleyen engelli memur adayları, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan 11 bin engelli açık kontenjanı için sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a atama istiyoruz diye seslendiler. İşte detaylar.

KAMU’DA 11 BİN ENGELLİ AÇIĞI BULUNMAKTA

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi istatistiklerine göre 2017 yılı Eylül ayı verilerine göre kamu kurum ve kuruluşlarında 11 bin engelli açık kontenjanı bulunmakta. Bu açık kontenjanın büyük bir bölümünü de Milli Eğitim Bakanlığı kadroları oluşturmakta. Hal böyle olunca engelli memur adayları, 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları ile 2018 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı öncesinde bir atamanın daha yapılmasını talep etmekteler.

Bu taleplerini bir çok kez sosyal medyada dile getiren adaylar imkan buldukları takdirde bu taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU’ na da bildirmektedirler. Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan görüşmelerde Bakan SARIEROĞLU, kamu kurum ve kuruluşlarından engelli istihdamı yönünden talepler toplayacağını ve Ekim ayı sonuna kadar konunun netleşeceğini yapılan görüşmelerde bildirmiş ise de adaylar bu kez de seslerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ a duyurmak adına sosyal medya üzerinden organize oldular.

Engelli memur adayları sosyal medya üzerinden yeni bir projede başlatarak seslerini ve atanmak istediklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ a duyurmak istemektedirler. Yapılan proje ile Türkiye’nin bir çok ilinden atanma taleplerini dile getiren engelli memur adayları 2016 EKPSS ile verilen kadro sayısının yetersizliğinden bahsederken, verilecek olan yeni bir atama müjdesinin haberini beklediklerini ifade etmektedirler.

02.10.2017 - ekpsshaberleri.com



Anahtar Kelimeler : fazla su içmeleri gerektiğini unutmamalıdırlar suyu düzenli aralıklarla azar azar içmelisiniz Herkese iyi günler arkadaşlar bilindiği üzere bu bir sağlık grubu amacımız bilgilendirmek