*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Potada Avrupa Kupaları İçin 12 Takımımız Başvuruda Bulundu  (Okunma sayısı 805 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Potada Avrupa Kupaları İçin 12 Takımımız Başvuruda Bulundu



2017-2018 sezonunda Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Avrupa Bölgesi(IWBF-EUROPE) tarafından organize edilecek Avrupa kupaları için başvurular devam ediyor.

Ülkemizden 10 tanesi Süper Lig 2 tanesi 1.Lig olmak üzere 12 takım Avrupa kupalarına katılmak ve/veya organizasyonu üstlenmek için gerekli başvurularını gerçekleştirmiş durumdalar.

Süper Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep BŞB Takımı,Keçiören Belediyesi Güçlü Eller takımı ve 1.Lig ekiplerinden Yalova OSK evsahipliği yapmaya aday olan takımlarımız.

BJK RMK Marıne, Galatasaray, Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar, Kardemir Karabük,İzmir Büyükşehir Belediyesi TSK Reh.Merkezi Esk, Bağcılar Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Süper ligden katılım için başvuran ekipler.

1.Ligden ise KKTC temsilcisi KKTCELL başvuruda bulundu.

İLK DEFA BAŞVURAN TAKIMLAR

Gazişehir Gaziantep BŞB,Keçiören Belediyesi Güçlü Eller ,Bağcılar Belediyesi kupalarda daha önce mücadele etmeyen takımlarımız olarak göze çarpıyor.

ENGELLİ YILDIZLAR YENİDEN AVRUPA SAHNESİNDE

Yıllarca Avrupa kuplarında mücadele ettikten sonra uzun zamandır Avrupa'da yer almayan Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Avrupa'da mücadele etmek için başvuruda bulundu.

BALIKESİR BŞB VE KKTCELL GEÇEN SENE KATILAMAMIŞTI

Geçen sezon başvuruda bulunan 2 takıma gerekli onay çıkmamış,Avrupa kupalarına katılamamışlardı.Bu sezon tekrar başvuran 2 ekip sonucu dört gözle beklemeye başladı.

14.09.2017 - engelsizbasket.com




Anahtar Kelimeler : GÖSTERECEĞİNİZİ DAHA BİR ÖZEN GÖSTERECEĞİNİZİ UMUYOR, İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM MUCİZELERE İNANIYORUM melleseferi ömer yazıcı ustad baş tacı admin