*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engellilerin Yaşam Becerilerinin Artması İçin Uygulama Evi projesi  (Okunma sayısı 935 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engellilerin Yaşam Becerilerinin Artması İçin Uygulama Evi projesi



Bodrum Sağlık Vakfı ve Karia Rotary Kulübü işbirliği ile engelli öğrencilerin tek başına yaşama becerilerinin artması için Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde Uygulama Evi projesi hayata geçirildi.

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayata geçirilen 'Uygulama Evi'nin açılışına Karia Rotary Kulübü Başkanı Afet Aksu, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın eşi Cihan Yılmaz, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon'un yanı sıra Karia Rotary Kulübü üyeleri ile engelli bireyler ve öğretmenler katıldı. Uygulama Evi'nin açılış kurdelesini Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Afet Aksu, Cihan Yılmaz ve Hülya Kocadon birlikte kesti. Vakfın Başkanı Ahmet Biçer, hayata geçirilen projenin benzeri kurumlar arasında ilk olduğunu belirterek, "Vakıfta yıllardır Bodrumlular olarak imece usulünün en güzel örneğini veriyoruz. Bu proje de onlardan biri. Vakıf çalışmalarına başladığımız günden bu yana engelli bireylerimiz için attığımız her adımda dostlarımız, yarımadada faaliyet gösteren pek çok kulüp ve sivil toplum kuruluşu bizi hiç yalnız bırakmadı. Bu proje ile çocuklarımızı hayata hazırlayacağız. Engelli çocukların günlük yaşam becerilerini geliştirecekleri uygulama evinde bir evde bulunması gereken her şey var. Burada eğitim alan bireylerimiz kimsenin yardımına ihtiyacı olmadan yaşamayı, hayatta kalmayı öğrenecek. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum" dedi. Biçer tören sonunda Karya Rotary Kulübü Başkanı Afet İnan'a teşekkür plaketi verdi.

11.03.2017 - DHA



Anahtar Kelimeler : kayıt olmalısınız Konular forumda bulunan konular'daki yorumlar, okunma, son mesaj ALADAĞLAR MİLLİ PARKI ALAN KILAVUZLAR DERNEĞİ