*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Anadolu Üniversitesi’nde Hayat Farklılıklarla Güzel Projesi  (Okunma sayısı 749 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Anadolu Üniversitesi’nde Hayat Farklılıklarla Güzel Projesi



Anadolu Üniversitesi Sosyal Inovasyon Kulübü ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği "Hayat Farklılıklarla Güzel" diyerek sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projelerine de destek olmaya devam ediyor. Son olarak "Hayat Farklılıklarla Güzel" etkinliği kapsamında Anadolu Üniversitesi Kırmızı Salon'da, Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu, Sosyal Inovasyon Kulübü öğrencileri ile bir araya gelerek, engelsiz turizm ve engelsiz kent yaşamı üzerine bir konferans verdi.

Etkinliklerin ikinci gününde ise engelliler ve engelli bireylerle birlikte spor yapmak isteyen gönüllüler Gökmeydan Spor Salonu'nda buluştular. Eskişehir Engelliler Spor Kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı, bilek güreşi takımı, işitme engelliler basketbol takımı ve görme engelliler golbol takımı ile Anadolu Üniversitesi Sosyal Inovasyon Kulübü üyesi öğrenciler, otizmli gençler, kurumların yetkilileri ve farkındalık yaratmak isteyen gönüllüler kendi aralarında çeşitli spor müsabakaları düzenlediler. Etkinliğe katılan gönüllüler, engellilerin hayatı konusunda toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi'ne desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

21.12.2016 – haberler.com



Anahtar Kelimeler : Doğduğunda ağlardın gülerdi alem Öyle bir ömür yaşa ki Sana hande olsun Aleme matem Günaha Girmek İstemiyorsan Çıktığı Yerde Bulunmayacaksın YOKTUR Ettiklerin Kadar Kötüsün