Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
Milletvekili Bennur Karaburun'dan Engellilerle İlgili Önemli Açıklamalar!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Milletvekili Bennur Karaburun'dan Engellilerle İlgili Önemli Açıklamalar! (Okunma sayısı 770 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ağustos 13, 2016, 08:55:40 ÖÖ »
Geçtiğimiz günlerde engelli memur adayları EKPSS tercihlerini yaptı ve beklemeye başladı. Ancak bu bekleyişin uzun sürmesi nedeniyle haklı olarak engelli memur adayları tepkilerini dile getiriyorlar. Engellilerin bu haklı tepkilerine her zamanki gibi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun sessiz kalmadı. İşte Karaburun'un yaptığı açıklamalar:
1-Engelli kardeşlerim her daim aklımızdasınız. Yazılan mesajları görüyorum, taleplerinize kimse duyarsız kalmıyor. Biraz daha sabır lütfen.
2-Şu zorlu günleri atlatalım tekrar asli görevimiz olan siz değerli kardeşlerim için çalışmalarımızı hızlandırarak yürüteceğim.
3-Bu günler tarihin yazıldığı günlerdir. Hayat biraz daha normale dönünce gerekenler yapılmaya devam edecek.
4-Özellikle Ekpss ile ilgili taleplerinizi biliyor ve sizleri anlıyorum. Gerçekten haklısınız ama biraz daha sabır...
5-Ülkemiz için, devletimiz için ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip ERDOĞAN için biraz daha sabretmenizi rica ediyorum.
6-Tüm vatandaşlarımıza hayırlı geceler diliyorum. Meydanları boş bırakmayan tüm kardeşlerimize de saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.
08.08.2016 - engellilersitesi.com
>>>>>>>>>>
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»