*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: EKPSS Sonuçları Bugün Açıklanacak!  (Okunma sayısı 770 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
EKPSS Sonuçları Bugün Açıklanacak!
« : Haziran 01, 2016, 08:27:51 ÖÖ »
EKPSS Sonuçları Bugün Açıklanacak!



ÖSYM EKPSS sonuçları. EKPSS sonuçlarının açıklanması için geri sayım başladı. 2016 yılı EKPSS sonuçları, ÖSYM Sınav Takvimi'ne göre 18 Mayıs'ta açıklanacaktı. Buna göre adaylar gün içinde sonuçları öğrenebilecekler.

2016 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 24 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirildi. Sınavın yapılmasının ardından heyecanla EKPSS sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylar için büyük gün geldi çattı. ÖSYM, EKPSS sonuçlarını bugün adayların erişimine açacak ve meraklı bekleyiş sona erecek. 2016 yılının başında belirlenen ÖSYM Sınav Takvimi'ne göre EKPSS sonuçları bugün açıklanacak. Tam saati belli olmasa da adaylar bugün sınavdan aldıkları puanları öğrenebilecekler.

EKPSS SONUÇLARI NEREDE YAYINLANACAK?

EKPSS sonuçları, ÖSYM tarafından Sonuç Açıklama Sistemi'nden yayınlanacak. Öte yandan adaylar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nden de sonuçları görme fırsatı bulacaklar. Diğer taraftan sonuçlardan anında haberdar olmak isteyenler ise bunun için ÖSYM Mobil uygulamasını kullanabilecek. Google Play'den ve iTunes'ye yer alan ÖSYM'nin mobil uygulamasını indiren adaylar, sonuçları açıklandığı anda bildirim alacaklar. Böylece hem anında haberdar olacak, hem de sonuçları görme fırsatı bulacaklar.

ÖSYM EKPSS Sonuçları Bu Sayfadan Açıklanacak TIKLAYIN

18.05.2016 - haberler.com