*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Öğretmenlere Gece Nöbeti Verilebilir mi?  (Okunma sayısı 854 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Öğretmenlere Gece Nöbeti Verilebilir mi?
« : Mart 19, 2016, 04:10:46 ÖÖ »
Engelli Öğretmenlere Gece Nöbeti Verilebilir mi?

Engelli öğretmenlere istekleri dışında gece nöbeti belleticilik verilemez.

23 Temmuz 1965 tarihli Resmi Gazetede 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu yayınlandı. 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 101. maddesinde konuyla alakalı olarak bir açıklama yapılmıştır. 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 101. maddesinin başlığı ise Günün 24 Saatinde Devamlılık Gösteren Hizmetlerde Çalışma Saat Ve Usulünün Tespiti'dir.

657 sayılı Devlet Memurları kanununun 101. maddesinde Günün 24 Saatinde Devamlılık Gösteren Hizmetlerde çalışan devlet memurlarının çalışma saatlerini bağlı olarak çalıştıkları kurum ve kuruluşlar düzenlemek zorundadırlar belirtilmiştir.

Ancak 657 sayılı Devlet Memurları kanununa bağlı olarak çalışan kadın devlet memurlarına bazı koşullarda gece nöbeti verilemez. Bu koşullar kadın devlet memurlarının hamileliğinin 24. haftası öncesinde ve hamileliğinin 24. haftası sonrasında gece nöbeti verilemez. Ayrıca kadın devlet memurlarına doğumdan sonra 2 yıl süre içerisinde gece nöbeti verilemez.

Engelli Öğretmenelere ise istekleri dışında gece nöbeti verilemez. Bu hükümler yatılı okullarda görev yapan engelli öğretmenler için geçerlidir. Engelli öğretmenlere normal olarak görev yaptıkları okul öncesi eğtim ilköğretim ile ortaöğretim kurumlarında nöbet yazılabilir.

17.03.2016 - kpsscafe.com.tr

Etiketler: Tüm Karşılaştığını Problemleri Çözmeye Çalışın Ağ Kavramları Hakkında Bilgi Edinin Ağ Kavarmları , Yeni Ağ Koşulları Hakkında Bilgi Edinin Protokoller , İp Adresleri , Ftp Ve Dahası C Veya Javascripit Programlama Dilini