*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'ndan GÖZDER'e Ziyaret  (Okunma sayısı 1039 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu'ndan GÖZDER'e Ziyaret



Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, GÖZDER'in Zuhuratbaba Mahallesi'ndeki genel merkezinde görme engellilere beyaz baston hediye etti.

Başkan Kerimoğlu, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bakırköy Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize, büyüklerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. GÖZDER ve diğer engelli derneklerimize belediyemizin elimizden geldiğince tüm olanaklarını sunmak bizi mutlu ediyor. Onların yüzlerinde bir gülücük görmek bizim en büyük amacımız. Engellilere yönelik ulaşım ve yemek imkanları başta olmak üzere desteğimiz sürecek. Ayrıca İstanbul'da ilk ve tek belediye sesli kütüphanesi de görme engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmaya devam ediyor. Buradan yararlanmaya İstanbul'umuzdaki tüm görme engellileri davet ediyorum."

BAŞKAN KERİMOĞLU'NDAN MEMLEKET İSTERİM

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu daha sonra GÖZDER'in kayıt stüdyosuna geçerek Cumhuriyet döneminin en önemli şairlerinden Diyarbakırlı, Cahit Sıtkı Tarancı'nın(1910-1956) "Memleket İsterim" şiirini seslendirdi.

Başkan Kerimoğlu fırsat buldukça görme engelliler için şiir ve roman okumaya devam edeceğini söyledi.

Öte yandan GÖZDER Başkanı Ali Varlık da yönetim kurulu ve engelliler adına, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'na derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.

20.10.2015 - haberler.com