*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Minik Berat Akülü Arabasıyla İlk Şekerlerini Topladı  (Okunma sayısı 873 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Minik Berat Akülü Arabasıyla İlk Şekerlerini Topladı
« : Temmuz 21, 2015, 03:39:31 ÖÖ »
Minik Berat Akülü Arabasıyla İlk Şekerlerini Topladı



Babasının kucağında okula gidişiyle gündeme gelen minik Berat, kendisine bağışlanan akülü arabayla bayramda şeker toplamanın sevincini yaşadı.

Bingöl merkeze bağlı Yelesen köyünde her gün babasının kucağında okula götürdüğü haberleriyle gündeme gelen ve bağışlanan akülü araçla kendi kendine dolaşmaya başlayan 8 yaşındaki Berat, Şeker Bayramı’nda akülü aracıyla şeker toplamanın mutluluğunu yaşadı.

Bedensel engelli oğlunun Gebze’de özel bir sağlık kuruluşunda ameliyatının yapıldığını belirten baba Bulğak, Berat’ın bir dizi operasyon geçirdiğini ve bunların tümünün başarılı olduğunu söyledi. Oğlu Berat’ın bu operasyonlar sayesinde ileriki yaşlarda, yürüyebilme şansına sahip olduğunu ifade eden baba Bulğak, “Berat’ı ameliyat ettik. Bu konuda bize yardım eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah zamanla ayağa kalkabilecek. Şu anki durumu da çok iyi. Arabasıyla köyü geziyor, şekerini topluyor. Gayet mutlu” dedi.

İlk kez bir bayramda istediği gibi şeker toplayan Berat ise “Ayaklarımı ameliyat ettirdim. Artık yürüyebileceğimi düşündükçe mutlu oluyorum” diye konuştu.

19.07.2015 - DHA


Etiketler: Giriş Sosyal Mühendislik Terimleri Sosyal Mühendislikte Bilginin Önemi sql enjeksiyon Arama SQL Injection Güvenlik Açığı SQL Injection neden dolayı oluşur ve Nasıl Korunulur SqL Kolon
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri