*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Antalya Mevlana Kavşağı'na Erişilebilir Üst Geçit  (Okunma sayısı 1237 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 6818
Antalya Mevlana Kavşağı'na Erişilebilir Üst Geçit
« : Temmuz 11, 2015, 04:33:21 ÖÖ »
Antalya Mevlana Kavşağı'na Erişilebilir Üst Geçit



Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Kavşağı'nın trafiğe açılmasının ardından çit teliyle boydan boya yaya geçişine kapatılan Adnan Menderes Bulvarı ve Kızılırmak Caddesi'nde yaya üst geçidi yapımı için ihaleye çıktı.

Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmet binası ve Andızlı Kent Mezarlığı'nı kesen Adnan Menderes Bulvarı ve devamında yer alan Kızılırmak Caddesi'nde iki yaya üst geçidi yapılması için ihale sürecini başlattı. Mevlana Kavşağı'nın trafiğe açılmasının ardından çit teliyle yaya geçişine kapatılan bulvar ve caddede yapılacak üst geçitler, 30 Temmuz'da ihale edilecek. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca yapılacak ihalede sürecin tamamlanmasının ardından üstgeçitler 150 günde tamamlanacak. Betonarme temel üzerine çelik konstrüksiyondan yapılacak yaya üst geçitlerinde engelli asansörü ve yürüyen merdivenin yanı sıra, gece görüşlü harici kamera da yer alacak. İhale şartnamesine göre inşaat çalışmaları süresinde bitirilemediği takdirde geciken her gün için yüklenici firma sözleşme bedelinin 10 binde 5'i oranında gecikme cezası ödeyecek.

10.07.2015 - bizimantalya.com


Etiketler: ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ANKARA Merkez Scanner Yenı Baslayan Herkese Bölüm Deface Video Mükemmel Açıklamalı Anlatım tane İrc komutu Açıklar Nasıl
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri