*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Muş Alparslan Üniversitesi Kampüs Anaokulu ve İlkokulu Erişilebilir Olarak Tamam  (Okunma sayısı 949 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

• Administrator
  • Hero Member
Muş Alparslan Üniversitesi Kampüs Anaokulu ve İlkokulu Erişilebilir Olarak Tamamlandı

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) akademik ve idari personellerinin çocuklarına en iyi şartlarda eğitim sağlamak amacıyla kampüs içinde yapımına başlanan anaokulu ve ilkokul projesi tamamlandı.

2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi öngörülen okullarda çocukların eğitimlerini destekleyecek birçok olanak bulunuyor. En ince ayrıntının bile düşünüldüğü okulda engelli öğrenciler de unutulmadı. Engelli öğrencilerin sınıflarına rahat ulaşmalarını sağlamak için özel asansör yapıldı. Toplam kapalı alanı 3 bin metrekare olan okulun anaokulu binasında 4, ilkokul binasında ise 12 derslik bulunuyor. Bunun yanı sıra öğrenciler, binalarda yer alan bilgisayar laboratuarı ve kütüphane gibi imkanlarından da faydalanabilecek. Ayrıca okullarda öğrencilerin alışveriş yapabileceği bir kantin ve anaokulu öğrencilerinin öğle yemeğini yiyebilecekleri bir yemekhane de bulunuyor.

21.04.2015 - İHA

Etiketler:  aktif kayseri kent rehberi Ejder Spor Salonu
Adres: Keykubat Mah. Anafartalar Cad. No: 130 - Merkez / Kayseri
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri