Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
MÜSİAD İzmir Şubesi’nden Downlu Çocuklar İçin Konser
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: MÜSİAD İzmir Şubesi’nden Downlu Çocuklar İçin Konser (Okunma sayısı 1017 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Şubat 28, 2015, 12:01:17 ÖS »
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi. Down sendromlu çocuklar için İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde yardım konseri düzenledi. Konserde özellikle Mehmet Ali Susam Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Öğrencileri Ritim Grubu gösterdiği performansla beğenildi.
Konsere Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Korosu ve D.E.Ü Devlet Konservatuvarı Vurmalı Çalgılar Ritim Grubu da sahne aldı. Ayrıca Tepecik Filarmoni Orkestrası İlle de Mozart Olsun Projesi ile izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.
SOSYAL PROJELER SÜRECEK
MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü. MÜSİAD'ın bundan sonra da birçok sosyal projede yer alacağını müjdeledi. Ülkü, "Destek konusuyla ilgili bir okulumuzdan talep geldi. Biz de MÜSİAD izmir olarak büyük bir empati ve hassasiyet ile Down sendromlu çocukları desteklemek ve etkinliğimizle yanlarında olmak istedik. Sonuçta Down sendromlu çocuklarımızla bugün başladığımız bu organizasyonu halkımızı bilinçlendirmek, bu konuya olan duyarlılığı artırmak üzere yola çıktık" dedi.
23.02.2015 - İzmir 9 Eylül
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki