Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Haberleri
»
TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş Açıkladı: Engelli Öğretmen Alımı 28 Ağustos'ta
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş Açıkladı: Engelli Öğretmen Alımı 28 Ağustos'ta (Okunma sayısı 1022 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Ekim 06, 2014, 01:18:41 ÖS »
TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş, TBMM'nin, 40 bin öğretmen konusu için yapacağı 28 Ağustos'taki özel toplantısında, engelli öğretmen alımı konusunun da gündeme geleceğini söyledi.
İşte TEDAY Başkanı İlimdar Boztaş'ın açıklaması:
"Engelli öğretmen adaylarımızın dikkatine 28 Ağustos tarihinde TBMM cumhurbaşkanlığı yemin töreni için olağanüstü toplanacak. Aynı genel kurulda gündeme bir madde eklenerek 40 bin öğretmen ataması konusu da aynı gün görüşüleceğini MEB Nabi AVCI açıklamıştır.
Engelli öğretmen adaylarımızın da 40 bin atamayla birlikte değerlendirilmesi için girişimlerde bulundum. Bu gün MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mesut DEDEOĞLU ve CHP İstanbul Milletvekili sayın Faik TUNAY ile görüştüm. Bu hususta sizlerin bütün sorunlarını kendileriyle paylaştım her iki milletvekilimiz de konuyu büyük hassasiyetle karşılıyarak yardımcı olacaklarını belirttiler ve sizlere selamlarını ilettiler.
Değerli hocalarım 28 ağustos'a kadar biz TEDAY Tüm Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma derneği olarak bu girişimlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz. Sizlerden isteğimiz sosyal medyayı sesimizi duyurmak için verimli bir şekilde kullanmaya devam edelim. EKPSS sürecinde açıklanan 4151 kadro sayısınıda kabul etmeyerek yeni bir eylem serzenişlerinde bulunan kişilerin yapacakları eylemlerle herhangi bir alakamızın olmadığını tekraren belirtiyoruz. Yeni bir eylem demek atamaların geciktirilmesi demektir. 4151 kadroya ivedilikle tercih ve atamaların yapılması gerekmektedir.
19.08.2014 - engellilersitesi.com
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki