Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Eğitim
»
Eğitim
»
Eskişehir’de İşitme Engelliler İçin Kurs Kayıtları Sürüyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Eskişehir’de İşitme Engelliler İçin Kurs Kayıtları Sürüyor (Okunma sayısı 2008 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Mart 11, 2014, 06:56:53 ÖÖ »
Eğitim Sen Şube Eğitim Sekreteri Pelin Yalçınoğlu, açılacak olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursu kayıtlarının devam ettiğini aktardı.
Yalçınoğlu, yaptığı açıklamada, kursun Eğitim Sen Eskişehir Şubesi ve Tepebaşı Belediyesi ortak çalışması olduğunu belirtti. Pelin Yalçınoğlu, "27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) için 15 Şubat 2014 tarihinde ortaöğretim ve lisans mezunu işitme engelli öğrencilere yönelik Memur Seçme Sınavı Kursu açılmıştır" dedi.
Kursların 19 Mayıs Kültür Merkezi'nde yapıldığını belirten Yalçınoğlu, "Kurslarda Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya ve Genel Kültür dersleri verilmektedir. Kurs kayıtları devam etmektedir, kurs programımıza web sitemizden ulaşılabilir. KPSS zaten mağduriyete sebep olan bir sınav sistemi iken bu mağduriyet dezavantajlı gruplar için katlanarak artmaktadır. Eğitim Sen bu tür sosyal sorumluluk projelerinde geçmişten beri yer almıştır ve almaya devam edecektir" diye belirtti.
28.02.2014 - İHA
Anahtar Kelimeler : BBC
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git