*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İşitme Engelliler Cuma Hutbesi Verecek  (Okunma sayısı 1711 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
İşitme Engelliler Cuma Hutbesi Verecek
« : Şubat 16, 2014, 04:37:20 ÖÖ »
İşitme Engelliler Cuma Hutbesi Verecek

Batman İl Müftülüğü'nün işitme engelliler için başlatacağı "işaret dili ile hutbe ve din eğitimi uygulaması" çalışmaları devam ediyor.

Batmanda camilerde işitme engelliler hutbe verecek.

Batman İl Müftülüğü'nün işitme engelliler için başlatacağı "işaret dili ile hutbe ve din eğitimi uygulaması" kapsamında eğitilen kursiyerler, İşitme Engelliler Derneğini ziyaret etti.

İşaret Dili Eğitim Kursunda eğitim gören kursiyerler, İşitme Engelliler Derneğini ziyaret ederek, işitme engellilerin anlama kabiliyetleri hakkında bilgi aldı. İşitme engellileri anlamaya çalışmak ve iletişim kurmak isteyen, aralarında çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların da bulunduğu kursiyerler, dillerini öğrenmeye çalıştıkları engellilerle iletişim kurarak onları anlamaya çalışmak istediklerini belirtti. Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Tahir Gün, İşaret Dili Eğitim Kursuna katılan ve eğitim gören kursiyerlere, kendilerini anlama noktasında giriştikleri bu çabaları takdirle karşıladıklarını ifade etti.

23.01.2014 - batmanhaber

Anahtar Kelimeler : insanı mutsuz eden bekletileridir iyi bilirim bu yüzden mutluyum