*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelsiz ve Eşit Yaşam İçin CHP  (Okunma sayısı 1218 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelsiz ve Eşit Yaşam İçin CHP
« : Ocak 25, 2014, 10:28:31 ÖÖ »
Engelsiz ve Eşit Yaşam İçin CHP

İLKEVİN Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği, CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na ziyarette bulunarak adaylığını tebrik ettiler.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, kendisini tebrik etmek için ziyarete gelen kurum, kuruluş ve vatandaşlarla ilçe merkezinde buluşmaya devam ediyor.

İlk olarak İLKEVİN Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Demir ve beraberindekilerle bir araya gelerek başarı dileklerini kabul eden Ekrem İmamoğlu, yerel yönetimde engelli vatandaşların hayatın her alanında var olmasını özellikle önemsediklerini ifade etti.

“Engelliler Seçim Koordinasyon Merkezi’miz olacak”

Yerel Seçim sürecinde engelli vatandaşlarla irtibat halinde olunması için Engelliler Seçim Koordinasyon Merkezi hazırlığı içerisinde olduklarından bahseden İmamoğlu, “Biz engelleri kaldırarak her vatandaşımızla bir arada olabileceğimiz bir yerel yönetim felsefesi oluşturmak istiyoruz” vurgusu yaptı.

Daha sonra Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyumcu ile bir araya gelen İmamoğlu, Kuyumcu’nun kendisine takdim ettiği, yerel yöneticilerin engelsiz ve eşit yaşama dair yapması gerekenleri içeren bildirgelerini imzaladı.

24.01.2014 - Nabız

Anahtar Kelimeler :  Elvan, BTK'nın kararıyla cep telefonu ve sabit telefon işletmecileri ile internet servis sağlayıcılarına getirilen yükümlülükleri şöyle sıraladı: "Yeni alınan kararlar doğrultusunda işletmeciler, engelli tüketicilere yönelik makul ölçüde ekonomik