*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: YEREL EĞİTİM SİSTEMİNDE İMAJ YÖNETİMİ EĞİTİMİ VE DANIŞMANLIĞI PROJESİ TAMAMLANDI  (Okunma sayısı 2091 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
YEREL EĞİTİM SİSTEMİNDE İMAJ YÖNETİMİ EĞİTİMİ VE DANIŞMANLIĞI PROJESİ TAMAMLANDI

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Birimi tarafından hazırlanıp ORAN Kalkınma Ajansın tarafından Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen "Yerel Eğitim Sisteminde İmaj Yönetimi Eğitimi ve Danışmanlığı" projesi eğitim ve danışmanlık faaliyeti tamamlandı.

Eğitimin son gün çalışmalarına katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz “Değişim ve dönüşüm her zaman zordur. İnsan her zaman iletişime açık olmalıdır. Hiç kimse her şeyi bilemez, insan yaşamı süresince daima öğrenmeye yönelik faaliyetler içerisinde kendini yeniler” dedi.

3 gün eğitim 3 gün ise danışmanlık olarak yürütülen faaliyete İl Milli Eğitim bünyesinde görev yapan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Strateji birim çalışanlarının katılımı sağlandı. İl Milli Eğitim bünyesindeki birimler yerinde ziyaret edilerek gözlem ile danışmanlık yapıldı.

Kaynak yerel.iha.com.tr kayseri ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler : GÖRMEYENLER KÜLTÜR VE BİRLEŞME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ ETİ MAH.GMK BUL.63/5ÇANKAYA ANKARA İLO TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ ATATÜRK BULVARI NO:197KIZILAY ÇANKAYA ANKARA MAHALLİ İDARELER DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI CİHAN SOK.NO.31/9 ÇANKAYA ANKARA OMURGA HASTALIKLARI ARAŞTIRMA DERNEĞİ İZMİR CAD. NO:33/2 ÇANKAYA ANKARA