*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Sessizlerden Eski Bakan Ali Doğan'a Ziyaret  (Okunma sayısı 2667 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Sessizlerden Eski Bakan Ali Doğan'a Ziyaret
« : Kasım 29, 2013, 07:10:04 ÖS »
Sessizlerden Eski Bakan Ali Doğan'a Ziyaret



İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Bilgili, Akif Küçük ve İşaret dili tercümanı Meltem Küçük, Devlet Eski Bakanı Ali Doğan'ı İstanbul'da ziyaret ettiler. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, Engelli sporcuların ülkemize kattığı değerler ve federasyonların faaliyetleri hakkında görüşler aktarıldı.
 
Toplumda herkesin birer engelli adayı olduğunu ve özellikle bu bireyleri topluma kazandıran işitme engelliler spor federasyonunun etkinliklerini  yakından takip ettiğini belirten devlet eski bakanı Ali Doğan, yapılan çalışmalarda üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduğunu bildirdi.
 
Doğan sözlerine şöyle devam etti:
 
“Ülkemizde sporcu yetiştirme konusunda etkin bir çaba var ancak bu çaba diğer dünya ülkeleri ile rekabet edecek kadar yeterli değil. Artık Türkiye organizasyondalardan kaçan değil,  bunları düzenleyip yöneten konumda olmalı ve bu konumunu sahip olduğu sportif başarıları ile taçlandırmalıdır. Bu maksatladır ki, Engellilere hizmet veren spor federasyonları önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Bu yüzden bu federasyonların varlığını son derece önemli görüyorum” dedi.
 
Öte yandan Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da gerçekleştirilen olimpiyatlarda, 17 branşta 30 u aşkın madalyayla yurda döndüklerini belirten işitme engelliler spor federasyonu Faruk Bilgili ise, Yönetime geldiği bir yıl içinde yakaladığımız sinerji ile  önemli mesafeler kat ettiklerini ve bu başarıların devamının da geleceğini bildirdi.
 
Bilgili sözlerine şöyle devam etti:
 
“Federasyon başkanımız Osman Arslan başkanlığında 2017 Olimpiyatları'nın hazırlıkları hızla devam ediyor ve bu süreçte ev sahipliğini yapacağımız bu olimpiyatlar ülkemiz adına da önemsediğimi bir sınav olacak . Ancak bu zorlu süreçte gücümüzün kaynağı olan sahip olduğumuz birlik ve beraberliğimiz İşitme Engelliler camiasında önemli bir bağ oluşturmaktadır. Ayrıca Kısa sürede elde ettikleri başarılar ile hem bizleri hem de ailelerini sevindiren sporcularımız, sıradışı başarı hikayeleri ile bizleri onurlandırmaktadırlar. Ülkemizin en özel değerleri olan bu sporcularımızdan da atacakları yeni başarılanı bekliyoruz” dedi.
 
Bilgili ve Küçük ailesi Devlet eski bakanı Ali Doğan’a teşekkür edip ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.- fanatik


Anahtar Kelimeler : Emanete ihanet etmeyin..Halinizden şikayet etmeyin.. Büyğünüze emretmeyin.. Boş şeylerde ısrar etmeyin.. Cahillerle sohbet etmeyin.. Nefesinizi boşa tüketmeyin.. İnsanları bekletmeyin.. Etrafınızı kirletmeyin. Hayatınızı mahvetmeyin.. Kimseye minnet  etmeyin.