*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kadıköy Belediyesi Görme Engelliler Kütüphanesinden Davet  (Okunma sayısı 1333 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Kadıköy Belediyesi Görme Engelliler Kütüphanesinden Davet



Kadıköy Belediyesi Görme Engelliler Kütüphanesi, yazarlarımızı kendi eserlerini seslendirmeye davet ediyor.
 
Görme Engelli Sesli Kütüphanesi Kadıköy Belediyesi bünyesinde görmeyenlere yönelik kütüphane hizmeti vermek amacıyla kurulmuş.. Kadıköy Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezi kapsamında faaliyet sürdürmekte olan ‘Görme Engelliler Sesli Kütüphanesi’ İstanbul Kadıköy Rotary Kulübü’nün desteğiyle hayata geçirilmiş.
 
Kütüphane hizmetlerinden faydalanabilmek için üye olmak gerekiyor. Üyelik için Belediyenin ana sayfasında bulunan ÜYE OL başlığını seçerek üyelik formunu doldurmak gerekiyor. Bu formu doldurduktan sonra mail adresinize kullanıcı adınız ve şifreniz tarafımızca ulaştırılıyor.
 
Ayrıca kütüphanenin yer aldığı merkezde Brail kabartma baskı tekniği kullanılarak kitap çıkışı alınabilmekte, kitap okuma makinesi ile arzu ettiğiniz kitaplar seslendirilebilmekte ve TSS cihazı ile de az görenler için mürekkep baskılı kitaplar okunabilir hale getirilmekte. Bugüne kadar kitabını sesiyle yazan yazarlarımız: Zeynep Ünal-Mehmet Zaman Saçlıoğlu- Ece Erdoğuş-Bedri Baykam-Sunay Akın-Hakan Günday-Nehir Tınaz-Cansel Turgut  Yazıcı-Meltem Vural-Ayfer Tunç-Zafer Yalçınpınar- Aslı Sargın- Özlem Özyurt-Can Göknil- Kaim Elban-Özcan Özkan Gülelçe. Kütüphane şimdi yeni yazarları ve gönüllü okuyucuları bekliyor.
 
Adres:  Eğitim Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. Poyraz Sokak. Sadıkoğlu 5, Plaza No:2 Hasanpaşa-Kadıköy/ İstanbul Tel: 0216 348 42 54
 
Etkinlik Bitiş Tarihi: 31.12.2013
 
Web Sayfası : gormeengelliler.kadikoy.bel.tr
 
E-Posta Adresi: konusankitaplik@kadikoy.bel.tr - flashaber.com


Anahtar Kelimeler : konulabilmektedir. Teşhis edilemeyen Kronik Böbrek Hastalığının sonuçları nelerdir? Birinci sonuç ilerleyici böbrek fonksiyon kaybına bağlı olarak böbrek yetmezliği oluşması ve diyaliz ve/veya transplantasyon ihtiyacının doğmasıdır. İkincisi ise kalp-damar hastalığa (KVH) bağlı