*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Engelsiz Şenlik  (Okunma sayısı 1417 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Engelsiz Şenlik
« : Kasım 29, 2013, 05:50:10 ÖS »
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Engelsiz Şenlik



Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (YBU) öğrencilerinin kurduğu Engelsiz YBU Topluluğu tarafından "Engelsiz Şenliği" düzenlenecek.
 
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kadir Ali Seçer, Etlik Yerleşkesi'nde 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek etkinliklerin gün boyunca halka açık olacağını belirtti.
 
Şenlik kapsamında eğitim ve rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin ürettikleri ürünlerle ilgili satış ve tanıtım stantlarının da açılacağını kaydeden Seçer, "Mehter takımının gösterisi ile başlayacak açılışta, engelli öğrencilerin el sanatlarını sergileyecekleri sergi ve stantların açılışı yapılacak. Zihinsel, bedensel, işitme ve görme engelliler tarafından oluşturan koro tarafından bir konser verilecek. Program üniversitemiz öğrencileri tarafından oluşturulan sanat topluluğunun vereceği konser ile sona erecek. Halka açık yapılan etkinliğimiz Ankara'da ilk olma özelliği taşıyor ve bu etkinliği geleneksel olarak düzenlemeyi planlıyoruz" ifadesini kullandı.
 
Seçer, tüm Ankaralıları engelsiz şenliğe davet etti.- AA


Anahtar Kelimeler :  böbrek yetmezliğine götüren en önemli nedenler ise vezikoüreteral reflü, tekrarlayan üriner infeksiyonlar ve kronik glomerülonefritlerdir. Kronik Böbrek Hastalığı nasıl teşhis edilir? Kronik böbrek hastalığı yetmezliği genellikle son dönemde kadar belirti vermediği için hastalığın