*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekerlekli sandalye için binlerce kapak topladı  (Okunma sayısı 1288 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tekerlekli sandalye için binlerce kapak topladı
« : Kasım 09, 2013, 03:04:34 ÖS »
Tekerlekli sandalye için binlerce kapak topladı



Finike Güçsüz, Kimsesiz ve Yaşlılar Derneği’nin hayırsever üyesi Şerife Doğan, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmek amacıyla binlerce kapak toplayarak 10 tekerlekli sandalye aldı. Doğan, tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan ailelerin, Finike halk pazarına uğrayarak alabileceklerini söyledi.

Finike halk pazarının Şerife Ablası olarak bilinen Doğan, ihtiyacı olduğu halde alamayan engelli vatandaşlar için binlerce kapak topladı. Yaklaşık 1,5 yıl önce 3 tanesi bağış 15 tekerlekli sandalye alarak özürlü vatandaşlarla buluşturan Doğan, ihtiyaç sahipleri için mavi kapak toplamaya devam ederek bu kez de 10 sandalye aldı.
Geçici süreyle ihtiyaç duyan vatandaşlara da tekerlekli sandalye verebileceklerini belirten Doğan, “Kısa süreyle ihtiyacı olan vatandaşlarda tekerlekli sandalye alabilir. İhtiyacı sona erdikten sonra bir başkasının kullanımına vermek amacıyla iade edebilir. Ya da uzun süreli alabilir. Bizim için önemli olan bu anlamda vatandaşlara yardımcı olmaktır” dedi.

Engelli vatandaşlara yardımcı olmak isteyenlerin mavi kapak toplayarak destek verebileceklerini anımsatan Doğan, “Topladıkları kapakları bize ulaştırabilirler. Bizde kendi topladıklarımızla birlikte değerlendirerek yeni sandalyeler alabiliriz. Mavi kapak kampanyamıza devam edeceğiz. Mevcut olan ve alacağımız yeni sandalyeler hem ilçemiz hem de çevre ilçelerde ihtiyacı olan vatandaşlara verebiliriz” dedi.


Kaynak kumlucaolay.com ulaşmak için tıklayın.

Anahtar Kelimeler: kayseri Güçsüz, Kimsesiz Ve Yaşlılar Derneği’nin Hayırsever üyesi Şerife Doğan, Ihtiyaç Sahibi Vatandaşlara Yardım Etmek Amacıyla Binlerce Kapak Toplayarak 10 Te kayseri engelliler dernegi NOT Kalp transplantasyonu oradan gelen özür oranları Balthazard formülü