*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ceyhan Belediyesi 10 Engelliyi Sevindirdi  (Okunma sayısı 1743 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ceyhan Belediyesi 10 Engelliyi Sevindirdi
« : Eylül 07, 2013, 04:59:02 ÖS »
Ceyhan Belediyesi 10 Engelliyi Sevindirdi



Ceyhan Belediyesi ilçede yaşayan 10 engelliye akülü tekerlekli sandalye verdi. Belediye binası önünde düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, belediyeciliğin sadece yol, su, kaldırım ve temizlik işlerinden ibaret olmadığını belirtti. Asli görevlerinin dışında toplumun her kesiminin dertlerine çözüm aramak zorunda olduklarını ifade eden Sözlü, "Bu manada sosyal belediyecilik anlayışını özümsemiş bir belediye olduğumuza inanıyorum. Bize gelen talep üzerine imkanlarımız dahilinde 10 engelli vatandaşımıza şarj edilebilen 10 adet akülü engelli aracını teslim ettik. Onları mutlu görmek onlar için engellerin kalktığını görmek bize daha da şevk veriyor. Elimizden geldiğince bu tür sosyal faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.
 
Daha öncede ilçede yaşayan engelli vatandaşlara akülü ve bisikletli engelli aracı verdiklerini de ifade eden Sözlü, "hayırsever duyarlı vatandaşlarımızın da bu tür faaliyetlere katkı koymasını diliyorum. Çünkü hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan bu şekilde düşünüp engelli kardeşlerimize destek olmak, onların yaşamlarını daha da kolay hale getirebilmektir." şeklinde konuştu.
 
Akülü araçlarına kavuşmanın sevincini yaşayan engelli vatandaşlar ise duyarlılığından dolayı Başkan Sözlü'ye teşekkür etti.
 
 
04.09.2013 - Cihan