*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Başkan Demir: Engelli İstihdamıyla Fark Yaratacağız  (Okunma sayısı 224 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Başkan Demir: Engelli İstihdamıyla Fark Yaratacağız
« : Haziran 14, 2024, 02:44:40 ÖÖ »
Başkan Demir: Engelli İstihdamıyla Fark Yaratacağız



Torbalı Belediyesi, Torbalı’da yaşayan engelli bireylere istihdam sağlamak için ‘Kırmızı Kafe’ projesini hayata geçiriyor. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Engelli istihdamıyla fark yaratacağız” dedi.

Torbalı Belediyesi tarafından engelli bireylerin sosyal yaşama katılması, vakit geçirmesi ve istihdamına katkı sağlaması amaçlarıyla tasarlanan ‘Kırmızı Kafe’ projesi hayata geçiriliyor.

14 Haziran Cuma günü saat 18.00’da Sadık İleri Bulvarı Girişi’nde kapılarını açacak olan ‘Kırmızı Kafe’ ile engelli istihdamına fark yaratılırken, vatandaşların da aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği bir ortam yaratılacak.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Engelli istihdamıyla fark yaratacağız! Kırmızı Kafe’mizin kapılarını açıyoruz… Sizleri, engelli bireylere iş imkanı sağlayarak topluma katkıda bulunmayı amaçlayan bu özel mekanımıza ailenizle keyifli zaman geçirmeye ve farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.”

Kaynak: Medya Ege


Engelli İstihdamı Kırmızı Kafe Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri