*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Kırıkkale YİH Engelliler Haftası’nda Engelli Personellerle Buluştu  (Okunma sayısı 72 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Kırıkkale YİH Engelliler Haftası’nda Engelli Personellerle Buluştu



Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri, Engelliler Haftası kapsamında engelli personellerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve taleplerini değerlendirdi.
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri, toplumun önemli bir parçası olan engelli bireylerin yaşamlarını kutlamak ve desteklemek adına anlamlı bir adım attı. 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında, hastanedeki engelli personellerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediler ve taleplerini değerlendirdiler.
YÖNETİCİLER, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ENGELLİ PERSONELLERLE BULUŞTU
Yöneticiler, Engelliler Haftası’nı kutlayarak engelli personellerle birlikte olmanın önemine vurgu yaptılar. Hayatın her alanında engelin bir engel olmadığını vurgulayan yöneticiler, engelli bireylerin topluma katılımını teşvik etmek ve desteklemek adına hastane bünyesinde yapılabilecek çalışmaları değerlendirdiler.
GÜNLÜK ZORLUKLAR VE HASTANE ORTAMINDA YAŞADIKLARI DENEYİMLER ELE ALINDI
Engelli personellerle yapılan buluşmada, engellilerin karşılaştığı günlük zorluklar ve hastane ortamında yaşadıkları deneyimler ele alındı. Yöneticiler, bu sorunları çözmek ve engelli personellerin daha rahat bir çalışma ortamına sahip olmalarını sağlamak için çeşitli çözüm önerilerini masaya yatırdılar.

Kaynak: İlgazetesi


Engelli Personel Engelliler Haftası Kırıkkale Yüksek ihtisas Hastanesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri