*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Ankara’da Yürümeyen Merdivenler Vatandaşları İsyan Ettirdi  (Okunma sayısı 270 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Ankara’da Yürümeyen Merdivenler Vatandaşları İsyan Ettirdi



Ankara metro duraklarında çalışmayan yürüyen merdivenler vatandaşları zor duruma sokuyor. Özellikle yaşlı, engelli ve bebek arabasıyla toplu taşımayı kullananlar yürüyen merdivenlerde yaşanan arızaların bir an önce giderilmesini istiyor.

Ankara’da bulunan metro duraklarındaki çalışmayan yürüyen merdivenler Başkentlileri zor durumda bırakıyor. Yürüyen merdivenlerin sürekli arızalanması ve kalıcı çözüm üretilememesi vatandaşları çileden çıkarttı. Engelliler ve çocuklu aileler günlerdir tamir edilemeyen yürüyen merdivenlerden dolayı mağdur oldu.

Engelli bireylerin çalışmayan asansörler karşısında yaşadığı zorluk, çocuklu ailelerin sırasıyla bebek arabasını ve çocuğu merdivenlerden indirme zorunluluğu Başkentlilerin rutin çilesi haline geldi.

Ulus metro durağında yürüyen merdivenlerin bozulmasından dert yanan bir vatandaş, “Yürüyemiyorum zaten, zor geliyor. Asansör de bozuk olunca mecburen diğer tarafa gitmek zorunda kalıyoruz” dedi.

Ankara’da ulaşımda yaşanan aksaklıkların bir an evvel çözüm bulunması gerektiğini kaydeden vatandaş, “Bunun yaşlısı var, engellisi var. Tamir ediliyor. Sonra yine bozuluyor. En iyi şekilde tamir edilmesi gerek. Çileyi vatandaş çekiyor” diyerek sıkıntısını dile getirdi.

anadolugazete.com.tr


ETİKETLER AnkaraEngelliMetro DurağıUlusYaşlıYürüyen Merdivenler kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45