*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İzmir Otogarı’nda Yaşlı Adama Bıçaklı Saldırı  (Okunma sayısı 233 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
İzmir Otogarı’nda Yaşlı Adama Bıçaklı Saldırı
« : Haziran 13, 2023, 02:52:05 ÖS »
İzmir Otogarı’nda Yaşlı Adama Bıçaklı Saldırı



İzmir Otogarı’nda uyuşturucu kullandığı iddia edilen şahıs, bir yaşlı adamı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay bir önceki gün akşam saatlerinde İzmir Otogarı’nda meydana geldi. Ayakta zor durduğu iddia edilen B.Y., henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı 74 yaşındaki M.Y.’ye saldırdı. Saldırgan yaşlı adamı kalbinden bıçaklamasının ardından kaçtı.

“Kısa Sürede Yakalandı”

Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle yaralanan yaşlı adam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili sosyal medyada şüphelinin Afganistan uyruklu olduğu paylaşımları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yalanlandı. Saldırganın Afganistan uyruklu değil, Çorum doğumlu bir Türk vatandaşı olduğu bildirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan saldırgan, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yeni Asır


ETİKETLER İzmirİzmir OtogarıSaldırganUyuşturucuYaşlı Adam kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri