*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Bakan Mehmet Özhaseki, Engelli Depremzedenin İsteği İçin Talimat Verdi  (Okunma sayısı 252 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Bakan Mehmet Özhaseki, Engelli Depremzedenin İsteği İçin Talimat Verdi



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman’da yüzde 40 engelli 65 yaşındaki depremzede İslim Kaya’nın elinden tutarak taleplerini dinledikten sonra talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. kez seçilmesinin hemen ardından kabineyi kamuoyuna açıkladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı için Murat Kurum’un yerine seçilen Mehmet Özhaseki, Murat Kurum’un bıraktığı yerden görevini aynı yoğunlukta devam ettiriyor.

“Adıyaman’da, engelli depremzedenin elini tutarak dinledi”

Bakan Mehmet Özhaseki, ilk saha çalışmasını asrın felaketinin yaşandığı Adıyaman’a gerçekleştirdi. Adıyaman Valiliği ziyareti sırasında kendisiyle görüşmek için bekleyen yüzde 40 engelli 65 yaşındaki İslim Kaya’yı gördü. Kaya’nın yanına giden Bakan Özhaseki, elini tutarak uzun süre kendisiyle sohbet etti. Özhaseki, İslim Kaya’nın ihtiyacına yönelik taleplerinin hemen gerçekleşmesi için talimat verdi.

ensonhaber.com


ETİKETLER AdıyamanDepremzedeEngelliMehmet ÖzhasekiYaşlı kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri