*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Aydın’da Bin 67 Görme Engelli Beyaz Baston Bekliyor  (Okunma sayısı 195 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Aydın’da Bin 67 Görme Engelli Beyaz Baston Bekliyor
« : Nisan 14, 2023, 07:29:57 ÖS »
Aydın’da Bin 67 Görme Engelli Beyaz Baston Bekliyor



Aydın’da yaşayan bin 67 görme engelli bireylerin özgürce dışarıya çıkabilmesine ve sosyalleşebilmelerine imkan sağlayan beyaz bastonun önemine dikkat çeken Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Bayram Özen, hayırseverlere beyaz baston desteği çağrısında bulundu.

Görme engelli bireylerin özgürce yürüyebilmesine imkan sağlayan beyaz baston için çağrıda bulunan Bayram Özen; “Aydın’da bin 67 görme engellinin beyaz baston desteğine ihtiyacı var” dedi.

Özen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda “Görme engellilerin bağımsız hareketini sağlayan araca beyaz baston denir. Görme engelliler başkalarının yardımı olmaksızın kendi başlarına yürüyebilmek için beyaz baston kullanırlar. Aydın’da yaşayan bin 67 görme engellinin sokaklarda özgürce dolaşabilmeleri için beyaz baston desteğine ihtiyaçları var. Siz de beyaz baston satın alarak Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi’ne teslim edebilirsiniz. Lütfen duyarlılık göstererek destek olalım” ifadelerine yer verdi.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Altı NoktaAydınBeyaz BastonGörme Engelli kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri