*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Milli Sporcu Şaban Mazak, Para Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Oldu  (Okunma sayısı 399 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Milli Sporcu Şaban Mazak, Para Bilek Güreşinde Türkiye Birincisi Oldu



Kocaeli’de düzenlenen Parabilek Türkiye Şampiyonasında “Demir Bilek” lakaplı Şaban Mazak 100 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Para Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası, Başiskele Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Parabilek Milli Takımı’nın da belirlenmesinde önemli rol oynayan şampiyonaya, Türkiye’nin her dört bir yanından gelen 70’in üzerinde bedensel engelli sporcu katıldı. Kurşunlu Belediyespor’un Demir Bilek lakaplı şampiyon sporcusu Şaban Mazak Kocaeli’de düzenlenen Parabilek Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.

Kurşunlu Belediyesporlu bilek güreşçisi Şaban Mazak’a Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak tarafından sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. Kaymak mesajında, “Başarılarının devamını diler tebrik ederim. İnşallah hedef Avrupa ve Dünya Şampiyonluğunu kazanmak olur” dedi.

haberci18.com


 KATEGORİLER Spor
 ETİKETLER BaşiskeleBedensel EngelliKocaeliMilli SporcuPara Bilek GüreşiŞaban Mazak Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri