*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Akıntıya Kapılan Yaşlı Adama Yardım Etmek Yerine Çekime Devam Etti  (Okunma sayısı 169 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Akıntıya Kapılan Yaşlı Adama Yardım Etmek Yerine Çekime Devam Etti



Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken, Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel ile bir felaket daha yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde akıntıya kapılan yaşlı adamın, video çeken kişiye elini uzattığı anlar yürekleri dağladı. Yaşlı adama yardım etmek yerine çekime devam eden kişiye tepki yağdı.

Son yılların en yoğun yağışını alan Şanlıurfa, sel felaketiyle mücadele ediyor. Yıllık yağış ortalaması 450 kilogram olan kente sadece iki günde yaklaşık 150 kilogram yağış düştü. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

“10 Vatandaşımız Hayatını Kaybetti”

Şanlıurfa’da 9 kişi, selin vurduğu bir diğer il olan Adıyaman’da ise 2 vatandaşımız hayatını kaybetti. Selin etkili olduğu noktalarda arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

“Akıntıda Elini Uzattı”

Bölgeden gelen bir görüntü ise yürekleri dağladı. Selin her şeyi önüne katıp götürdüğü sokakta, akıntıya kapılan yaşlı bir adamın, o anda kayıtta olan vatandaşa el uzattığı anlar sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. O anda kayda devam edip adama yardım etmeyen kişi birçok kişiyi kızdırırken, bazı kullanıcılar o hızla giden kişiyi kurtarmanın kolay olmadığına vurgu yaptı.alıntı


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER AdıyamanŞanlıurfaSel FelaketiYaşlı Adam Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri