*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tek Yumruk ile Komalık Olan Genç Yaşam Mücadelesi Veriyor  (Okunma sayısı 278 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Tek Yumruk ile Komalık Olan Genç Yaşam Mücadelesi Veriyor



İstanbul’da iki grubun kavgasında boğazına aldığı yumruk darbesiyle yere düşen genç, başını yere çarptı. Yerde hareketsiz yatan gencin telefonunu çalan şahıslar kaçarak bölgeden uzaklaşırken beyin kanaması geçiren yabancı uyruklu şahsın yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İstanbul Beyoğlu’nda geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda Libya uyruklu Amin Musa Hassan B. ile arkadaşı Jehad Ali Mobark E. sokakta yürüdüğü sırada karşılaştıkları Fas uyruklu Naoufal M. (27) ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine yumruklarla saldırdı. Kavga sırasında Naoufal M., Libya uyruklu Amin Musa Hassan B.’nin boğazına doğru yumruk attı. Amin Musa Hassan B., aldığı yumruk darbesiyle yere düşerek başını vurunca hareketsiz kaldı. Naoufal M., bu defa Jehad Ali Mobark E.’ye saldırdı. Amin Musa Hassan B’nin hareketsiz yattığını fark eden Naoufal M., gencin cebinden cep telefonunu da çalarak kaçtı.

“Komada Tedavisi Sürüyor”

Yaşananlar sonrasında ihbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Amin Musa Hassan B.’ye yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen gencin aylarca komada tedavi gördüğü öğrenilirken kimlikleri tespit edilen şahısların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İHA


ETİKETLER Beyin KanamasıBeyoğluHırsızlıkİstanbulKavgaYabancı UyrukluYoğun BakımYumruk Darbesi kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri