*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Isparta’da Yatalak Hasta Alevlerden Kaçamadı, Feci Şekilde Can Verdi  (Okunma sayısı 295 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Isparta’da Yatalak Hasta Alevlerden Kaçamadı, Feci Şekilde Can Verdi



Isparta’da dün gece saatlerinde beş katlı binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarla birlikte bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangında 50 yaşındaki yatalak hasta Süleyman Katırcı olay yerince feci şekilde hayatını kaybetti. Yangından dolayı dumandan etkilenen eşi ve komşusu sağlık ekipleri tarafından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı.

“Ayaklarından Rahatsızlığı Vardı, Kaçamamış”

Hayatını kaybeden Katırcı’nın yatalak olduğunu belirten komşu esnaf Sedat Gül, “İtfaiye ekipleri gelip yangını binalara sıçramadan söndürmüşler. Vefat eden kişi bizim müşterimizdi. Ayaklarından rahatsızlığı vardı ve yürüyemiyordu. Yürüyemediği için kaçamamış, eşi de onu kurtaramamış. Eşinin kolu falan yanmış. Daha sonra biz vefat ettiği haberini aldık” dedi.

İHA


 KATEGORİLER Haberler
 ETİKETLER Ev YangınıIspartaİtfaiyePolisYaşlıYatalak Hasta kayseri engelliler derneği diyalizle yaşam engelliler derneği  kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri