*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Düzce’de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti  (Okunma sayısı 225 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Düzce’de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti



Akçakoca ilçesinde alzheimer hastası bir adam, 2. katta bulunan evinin balkonundan beton zemine düştü. Hastaneye kaldırılan vatandaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Olay Akçakoca’nın Osmaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ailesinin eve kilitlediği alzheimer hastası 67 yaşındaki Mehmet Bekir Öztaş, 2. kattaki evinin balkonundan düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olayda ağır yaralanan Mehmet Bekir Öztaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Düzce 112 Acil Servis ambulansına alınarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öztaş, gece saatlerinde doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hastane önünde bekleyen yaşlı adamın yakınları, aldıkları acı haberle yıkıldı.

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü olay ile ilgili inceleme başlattı.

oncurtv.com


ETİKETLER 112 AcilAkçakocaAlzheimerDüzceOsmaniye MahallesiYaşlı Adam Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Tekerlekli Sandalye Kayseri de Kiralık Çocuk Tekerlekli Sandalyesi 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri