*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Osmaniye’de 4 Altın Madalyalı Engelli Sporcu İş Arıyor  (Okunma sayısı 302 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
Osmaniye’de 4 Altın Madalyalı Engelli Sporcu İş Arıyor



Osmaniye’de yaşamakta olan görme engelli sporcu Nuri Poyraz, düzenlenen etkinliklerde 4 altın madalya sahibi olmasına rağmen, henüz bir iş sahibi olamamaktan yakınıyor.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Osmaniye’de düzenlenen Halter Turnuvası’nda 125 artı kiloda toplamda 370 kg kaldırarak Türkiye Şampiyonu olan Nuri Poyraz, işsizliğinden yakındı.

Halter Şampiyonu olan görme engelli Nuri Poyraz; benc pres 80 kg squat 140 kg That lif 150 kg’da iki ayrı altın madalyanın sahibi olduğunu söyledi.

Tek isteğinin işsizlik ve belli bir gelir kaynağının olmadığını belirten halter şampiyonu Nuri Poyraz, geçtiğimiz yılda da halterde şampiyon olduğunu anımsatarak, toplamda 4 altın madalyası olduğunu belirterek; “Devlet büyüklerimizden bana sahip çıkılmasını ve çalışabileceğim bir iş verilmesini istiyorum. O zaman daha sağlıklı şekilde Osmaniye’yi halter şampiyonalarında temsil edebilme gücünü kendimde görebilirim. Özellikle Valimizin bu konuda ilgilerini bekliyorum” diye konuştu.

medyagazete.com


ETİKETLER Altın MadalyaEngelli SporcuGörme EngelliHalter TurnuvasıİşsizlikOsmaniyeOsmaniye Valiliği Kayseri de Bir ilk Kiralık Akülü Tekerlekli Sandalye 0544 716 20 45
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri