*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Engelleri Kaldırmak Sosyal Devlet İlkesinin Gereğ  (Okunma sayısı 391 defa)

Çevrimdışı kayseriengelliler

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 7022
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Engelleri Kaldırmak Sosyal Devlet İlkesinin Gereğidir



CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,”Engelli bireylerimizin toplumsal yaşama daha etkin katılması için gerekli tüm çalışmaları en kısa sürede gerçekleştirerek adalet ve eşitliğin sağlanacağının sözünü veriyorum.” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki paylaşımında, engelli bireylerin önündeki fiziksel ve ekonomik engelleri kaldırmanın sosyal devlet ilkesinin gereği olduğunu belirtti.

Bu ilkeden hareketle tüm hizmet ve hakların engelli bireyler için daha erişilebilir olmasının öncelikli görevlerinden olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli bireylerimizin toplumsal yaşama daha etkin katılması için gerekli tüm çalışmaları en kısa sürede gerçekleştirerek adalet ve eşitliğin sağlanacağının sözünü veriyor, engelli bireylerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

AA



Etiketler : kayseri de kesintiler ve hayatı kaliteli yaşamak sizlerin elindedir kendinize güvenmeli ve hayatın tadını çıkarmalısınız bizler için dileğim zorlaştırma kolaylaştır sözünde de olduğu gibi belsin
Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri

Engelsiz Bir Dünya için  Bizde VARIZ Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Kayseri