*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Memurlar için İdari İzin Ne Zaman Bitecek?  (Okunma sayısı 489 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Memurlar için İdari İzin Ne Zaman Bitecek?
« : Haziran 01, 2020, 02:20:03 ÖÖ »
Engelli Memurlar için İdari İzin Ne Zaman Bitecek?



Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Şehirler arası seyahat sınırlaması 1 Haziran’dan itibaren tamamen kaldırılmıştır. 1 Haziran itibariyle idari izin ve esnek çalışma uygulamaları sona erecektir” dedi. Peki Engelli memurlar da 1 Haziran’da işbaşı mı yapacak?

 
ENGELLİ MEMURLAR İÇİN İDARİ İZİN NE ZAMAN BİTECEK?
 
Hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelli çalışanlar, yönetici pozisyonlarındakiler hariç 60 yaş ve üzerinde olanlar, Sağlık Bakanlığının belirlediği dezevantajlı gruplar, (bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar, kronik hastalar) 2 aydır idari izinli sayılıyor.
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta yaptığı açıklamada 1 Haziran itibariyle tüm kamu personelinin iş başı yapacağını duyurdu. Engelli Memurlar için de kronik hastalarda olduğu gibi kurumları tarafından değerlendirme yapılıp idari izinli sayılıp sayılmamaları konusunda karar verileceğini değerlendirmekteyiz.

Kaynak: kariyermemur.com  29 Mayıs 2020


Etiketler : yaşanır ve brail alfabesi kullanılır kayseri durumunu kabullenmiş sağırlar kendilerini sağır olarak ifade ederler körler kendilerini kör olarak ifade ederler engelli birey değilseniz geneli kapsıyor