*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Aracıyla Yaya Geçidinden Geçen Kişiye Hafif Ticari Araç Çarptı  (Okunma sayısı 523 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Aracıyla Yaya Geçidinden Geçen Kişiye Hafif Ticari Araç Çarptı



Karabük'te, engelli aracıyla yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Koraman(45), hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, saat 11.30 sıralarında Zonguldak Caddesi'nde meydana geldi. Yaya geçidinden yolun karşısına engelli aracıyla geçmek isteyen Mustafa Koraman'a, bu sırada bir kişi de yardımcı olarak araçları el hareketi yaparak durdurmaya çalıştı. Murat G. idaresindeki 34 HG 6642 plakalı hafif ticari araç hızla yaya geçidine girerek Mustafa Koraman'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Mustafa Koraman, yaralandı. Diğer sürücüler ve çevredekiler Koraman'ın yardımına koştu. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Koraman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Murat G., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Engelli aracıyla yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Koraman'a yardım etmek isteyen bir kişi eliyle durmasını işaret ettiği hafif ticari araçtan son anda kurtulduğu, ancak Mustafa Koraman'ın ise çarpmanın etkisiyle engelli aracıyla yola savrulduğu ve vatandaşların yardıma koştuğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

03.05.2019 - DHA



Etiketler : Kayseri'de, her iki böbreği iflas eden Türkçe Öğretmeni Ahmet Okulevi (28), emekli köy korucusu babası Maşallah Okulevi'nin bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Siirt'in Baykal ilçesine