*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: GÜLSEM Sanat Eğitim Merkezi 'Engel Tanımayanlar' Etkinliği Düzenleyecek  (Okunma sayısı 635 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
GÜLSEM Sanat Eğitim Merkezi 'Engel Tanımayanlar' Etkinliği Düzenleyecek



Merkezi İstanbul olan GÜLSEM gülen yüzler sanat eğitim merkezi engelliler tiyatro grubuyuz.

Ülkemizde ki engellilerden ve bu sorunları fazlasıyla yaşayanlardan sadece birkaçı olarak kendimizi tiyatroyla ifade etmeyi seçtik. 2003-2007 tarihleri arasında çeşitli tiyatro gruplarıyla birlikte sahneye çıkan ekibimiz, 2007 yılı itibariyle Gülsem Gülen Yüzler Sanat Eğitim Merkezi Engelliler Tiyatro Grubu olarak yoluna devam etmektedir. Grubumuz birkaç gönüllü ve tamamı engelli arkadaşlarımızdan oluşmaktadır.

Gülsem Gülen Yüzler Sanat Eğitim Merkezi 27 Ocak 2019 tarihinde saat 15:00 itibariyle Beşiktaş Leman Kültür Merkezi'nde  'Engel Tanımayanlar' Etkinliği düzenliyor.

Amacımız;

Gülsem olarak en büyük amacımız tüm engelli gruplarını bir araya toplayıp, birbirlerinin eksiklerini tamamlayarak, sosyal ve kültürel hayata katkıda bulunmaktır. Böylece engelliler birlikte hareket etmeyi öğrenecek, birlikte yapılan her işin başarı ile sonuçlanacağını göreceklerdir. Toplumun engellilere olan bakış açısı değişecek, onlara olan güveni artacaktır.

GÜLSEM engelli'leri olarak her şeyin Devletten beklenmesine karşıyız. İstiyoruz ki kendi imkanlarımızı kullanarak sorunlarımızın çözümünde devletimize ve milletimize katkıda bulunalım. Bu konuda bize destek olmak için sivil toplum kuruluşlarını, büyük firmalarımızı, iş adamlarımızı ve halkımızı bizlere destek olmaya çağırıyoruz. kamu kurum ve kuruluşlarının bizlere yer vererek destek olmalarını diliyoruz. Bunları sizlerin desteği olmadan yapamayacağımızın farkındayız. En büyük amacımız sorunlarımızın çözümüne katkıda bulunmaktır. Biliyoruz ki toplumda yer almaya başladığımız zaman hem toplum bizleri fark edecek hem de bizler özgüvenimizi kazanacağız. Bunu başardığımız takdirde sorunlarımız kendiliğinden çözümlenmeye başlayacaktır.

25.01.2019 - Yaşadıkça


anahtar kelime: başlangıç için önereceğim sayfama ulaşmak için tıklayın aksi söylenmedikçe hafif böbrek yetmezliği olan hastalar tuzu azaltmalıdır aksi söylenmedikçe diye yazdım çünkü bazı böbrek