*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Engelli Öğretmen Ataması Önümüzdeki Aylarda Gerçekleşecek  (Okunma sayısı 684 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Engelli Öğretmen Ataması Önümüzdeki Aylarda Gerçekleşecek



Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sosyal yardımlara ayrılan bütçe ve engelli personel atamasına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Geçtiğimiz hafta içi yaptığımız atamayla kamuda çalışan engelli sayısını 55 binlere çıkardık. Bir 2 bin 500'lük atamayı da önümüzdeki 6 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. 500 engelli öğretmenin atamasını da önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz. Bugün 500 bin engellisine evde bakım desteği veren bir hükümetiz." dedi.

Sosyal yardımlara ayrılan bütçenin 1,2 milyar liradan 36 milyar liraya çıktığına işaret eden Kaya, "Eskiden engelliler, evlerinin bir köşesinde mahkum durumdayken, bugün engelli kardeşlerimiz için hem eğitimde hem de çalışma hayatında devrim niteliğinde değişiklikler yaptık. Daha geçtiğimiz hafta içi yaptığımız atamayla kamuda çalışan engelli sayısını 55 binlere çıkardık. Bir 2 bin 500'lük atamayı da önümüzdeki 6 ay içerisinde gerçekleştireceğiz. 500 engelli öğretmenin atamasını da önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğiz. Bugün 500 bin engellisine evde bakım desteği veren bir hükümetiz. Biz gücümüzü milletimizden aldık ve milletimizden aldığımız güçle milletimize hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz. Kapı kapı dolaşacağımız, Aile Bakanlığı olarak evleri ziyaret edeceğimiz yeni bir modeli getirdik. Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) dediğimiz yeni projemizle şimdi 3 bin olan ASDEP görevlimizle haneleri ziyaret ediyoruz, hanelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz, hanelerin sorunlarına yerinde çözümler üretiyoruz. Biz sorunları erteleyen değil, çözümler üreten bir anlayışla insanımızın derdine derman olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz." dedi.

09.04.2018 - AA



Etiketler : brookelle bones bu kalp ilk defa bugün kırılmıyor bugün ayın kaçı burak ozcivit nereli burak özcivit nereli burak özcivit resimleri burak özçivit resimleri burclar ve yukselenleri burclar ve