Şanlıurfa Ampute Takımının Sakarya Zaferi: 6-3
Türkiye Ampute 1. Liginde mücadele eden Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı deplasmanda oynadığı Sakarya Ampute takımını 6-3 mağlup etti.
Bu sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı şimdiye kadar oynadığı 7 müsabakada istediği başarıyı bir nebze olsun almış gözüküyor.
Türkiye Ampute 1. Ligi 2 grupta mücadele eden Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı deplasmanda oynadığı Sakarya Ampute takımını 6-3 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı.
Sakarya Ampute takımı karşısında üstün bir futbol sergileyen her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 6-3 kazanan Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı bu galibiyetle puanını 15’e çıkarttı.
Önümüzdeki hafta oynanacak olan ligin 9 hafta maçında Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi kendi evinde Denizli Ampute takımını ağırlayacak.
13.03.2018 - urfanatik.comEtiketler : msn i yükleyemiyorum msn iptal etme msn iptali msn nasıl iptal edilir msn nick düzenleyici msn nickleri msn plus 9.0 msn yukleyemıyorum msn yükleyemiyorum mum gif mumya