*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Şanlıurfa Ampute Takımının Sakarya Zaferi: 6-3  (Okunma sayısı 706 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Şanlıurfa Ampute Takımının Sakarya Zaferi: 6-3
« : Mart 21, 2018, 03:19:14 ÖS »
Şanlıurfa Ampute Takımının Sakarya Zaferi: 6-3

Türkiye Ampute 1. Liginde mücadele eden Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı deplasmanda oynadığı Sakarya Ampute takımını 6-3 mağlup etti.

Bu sezon lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı şimdiye kadar oynadığı 7 müsabakada istediği başarıyı bir nebze olsun almış gözüküyor.

Türkiye Ampute 1. Ligi 2 grupta mücadele eden Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı deplasmanda oynadığı Sakarya Ampute takımını 6-3 mağlup ederek haftayı galibiyetle tamamladı.

Sakarya Ampute takımı karşısında üstün bir futbol sergileyen her iki yarıda bulduğu gollerle maçı 6-3 kazanan Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Ampute takımı bu galibiyetle puanını 15’e çıkarttı.

Önümüzdeki hafta oynanacak olan ligin 9 hafta maçında Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi kendi evinde Denizli Ampute takımını ağırlayacak.

13.03.2018 - urfanatik.com

Etiketler : msn i yükleyemiyorum msn iptal etme msn iptali msn nasıl iptal edilir msn nick düzenleyici msn nickleri msn plus 9.0 msn yukleyemıyorum msn yükleyemiyorum mum gif mumya