Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
kayseriengellilerdernegi.com
»
Eğitim
»
Eğitim
»
Montiko Çocuk Atölyesi Türk İşaret Dili Atölyelerine Başlıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Montiko Çocuk Atölyesi Türk İşaret Dili Atölyelerine Başlıyor (Okunma sayısı 1368 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
«
:
Temmuz 16, 2017, 07:15:49 ÖÖ »
Ordu'da geçtiğimiz aylarda çocuklara ve ailelerine kapısını açan Montiko Çocuk Atölyesi Montessori yaklaşımı ile harmanlanmış bir çocuk atölyesi ve Çocuk Kafesidir. Çocukların kendini montiko'da bir birey olarak hissetmelerini amaç edinen Montikoda her yaş grubuna göre düzenlenmiş atölyeler, dil-bilişsel, ince motor, kaba motor,sosyal beceri, öz bakım becerilerini destekleyen atölye çalışmalarının yanında yaz döneminde ''Bebekler ve Çocuklar için Türk İşaret Dili Atölyelerine başlıyor.
Birçok çalışma, işaret dili öğrenmenin okul öncesi çağdaki çocukların dil ve okuma becerileri üzerinde olumlu etki sağladığını göstermiştir (Vernon, 1980; Ellison, 1982; Felzer, 1998; Daniels, 1994, 1996, 2004; Heller, Manning, Pavur, & Wagner, 1998; Bruce, Snodgrass, & Salzman, 1999; Garcia, 1999). Örneğin, Daniels (1996) tarafından yapılan bir çalışma, işaretin de öğretildiği okul öncesi sınıflardaki duyan öğrencilerin daha büyük kelime hazinesine sahip olduğu ve bu bilgilerini anasınıfı çağına da taşındığını göstermiştir. Bu çalışmayla, böyle bir eğitimi almış çocukların harfleri ve kelimeleri tanımada, böyle bir eğitimi almamış çocuklara göre daha ileride olduğu da ortaya konulmuştur. Benzer şekilde, Deviveiros ve Mclaughlin (1982), işaret öğrenmenin, konuşulan dilde betimleyici sıfat ve zamir kullanımını olumlu etkilediğini göstermişlerdir.
17 Haziran'da başlayacak olan işaret dili atölyesi ve diğer atölyeler hakkında detaylı bilgi için 0534 206 73 00 ile iletişime geçebilirsiniz.
30.05.2017 - Yaşadıkça
>>>>>>>>>>
kayseriengellilerdernegi.com
<<<<<<<<<
BizdeVARIZ.NeT { melleseferi.com } Kayseri Engelliler Dernegi öMeR
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki