*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personeline 'Farkındalık Eğitimi' Verildi  (Okunma sayısı 876 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personeline 'Farkındalık Eğitimi' Verildi



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kurulu Kararı ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, belediye birimlerinde görev yapan personelle 'farkındalık eğitimi' verildi.

Eğitim kapsamında, hizmet verme sürecinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelen engelli ve yaşlı vatandaşlara davranış biçimleri, karşılama ve iletişim kurma, vizyon geliştirme, engelli ve yaşlı hizmetlerine yönelik bilgi edinmelerini sağlama, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik, fiziksel, psikolojik sözlü şiddet içeren her türlü tutum ve davranışlara yönelik daha duyarlı yaklaşım bilincinin sağlanması ve engelli bireylerin toplumsal yaşama uyumları, karşılaştıkları sorunların oluşturduğu psikolojik travmaların en aza indirgenmesi konulu "farkındalık eğitimi" düzenlendi. Üç oturumdan oluşan eğitim, Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanı Talat Atay'ın, sunumunu Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli Murat Yıldız'ın yaptığı eğitim, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkan Recai Suvari'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

11.04.2017 - İHA



Anahtar Kelimeler : DİN GÖREVLİLERİ BİRLİĞİ DERNEĞİ KAYSERİ ŞUBESİ DEVELİLİLER EĞTİM KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ DEVELİ ŞEHİR KULÜBÜ DERNEĞİ