*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Erişilebilir Aydın Üniversitesi Bilgi Merkezi Açıldı  (Okunma sayısı 685 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Erişilebilir Aydın Üniversitesi Bilgi Merkezi Açıldı
« : Mart 02, 2017, 03:40:33 ÖÖ »
Erişilebilir Aydın Üniversitesi Bilgi Merkezi Açıldı



Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilgi Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta yaptığı konuşmada bilgi merkezinin sadece klasik anlamda bir kütüphane hizmeti vermeyeceğini anlatan Bakan Avcı, merkezin enformasyon teknolojisindeki son gelişmeleri de bünyesinde  barındıracağını ifade etti. Avcı, şöyle konuştu:

“Bu güzel merkez hem hocalarımızın, hem öğrencilerimizin hem de bölge halkının hizmetinde olacak. Ayrıca bu yapıyı, bu kurumu engelli vatandaşlarımızın erişimine de uygun tasarladıkları için Dr. Mustafa Aydın ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aydın Üniversitesi’nin bundan sonraki yıllarda da böyle pek çok güzel esere imza atacağını, en güzel eser olarak da siz değerli öğrencilerimize kazandırdıklarından ötürü tekrar çok teşekkür ediyorum.” Konuşmaların ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Aydın, Bakan Avcı’ya plaket verdi. Avcı, daha sonra Mustafa Aydın ve diğer yetkililerle merkezin açılışını gerçekleştirdi.

Koreli turistlerden ilgi

Bakan Avcı, Sultanahmet’te düzenlenen “Alimler Buluşması” programına giderken, Küçük Ayasofya’da makam aracından indi. Toplantının bulunduğu otele yürüyerek giden Avcı, bölgeyi gezen Koreli turistlerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Turist kafilesinin Bakan’a yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

24.02.2017 - Milliyet



Anahtar Kelimeler : KAYSERİ PLANET SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ İNCELEME TANITMA DERNEĞİ KAYSERİ REYHANİ İLİM VE TASAVVUF KÜLTÜRÜ DERNEĞİ