*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: Arif Ümit Uztürk Yeniden TBESF Başkanı Oldu  (Okunma sayısı 734 defa)

Çevrimdışı melleseferi

  • öMeR
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 18908
  • SiTe YöNeTiCiSi
    • www.kayseriengellilerdernegi.com
Arif Ümit Uztürk Yeniden TBESF Başkanı Oldu
« : Aralık 09, 2016, 01:50:44 ÖS »
Arif Ümit Uztürk Yeniden TBESF Başkanı Oldu



Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu'nda Arif Ümit Uztürk, yeniden başkanlığa seçildi. Ankara'daki Anadolu DownTown Hotel'de gerçekleştirilen genel kurulda, federasyon başkanlığı için 173 delege oy kullandı. Seçime tek aday olarak giren Uztürk, oyların 172'sini alarak bir kez daha başkanlık görevine getirildi.

Arif Ümit Uztürk başkanlığındaki federasyonun yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

İlhami Kılınçkaya, İrfan Çelik, Abdulkadir Gözegir, M. Atilla Şirin, Yusuf Hocaoğlu, Ali Mesut Keskin, Mehmet Sirkeci, Murat Kandazoğlu, Mustafa İpek, Taner Canyurt, Oğuz Cerik, Merve Aslaner, Murat Dirican, Mustafa Sabri Ak.

"Kara günleri atlattık"

Başkan Uztürk, genel kuruldaki konuşmasında, Birleşmiş Milletler tarafından 3 Aralık tarihinin 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edildiğini belirterek, "Biz de engelli bireyleri spora kazandırmak ve başarı çıtasını daha yükseğe taşımak için çalışıyoruz." dedi.

Gelecek döneme ilişkin hedeflerini anlatan Uztürk, şunları kaydetti:

"Engelli sporcuların yararlanabileceği bir spor kompleksini camiamıza kazandırmak için yeni yönetimimizle olağanüstü çaba göstereceğiz. Genel müdürlüğümüze ve bakanlığımıza özellikle yüzme ve atletizm için paralimpik merkezler açılması konusunda proje teklifimizi sunacağız. Mali disiplini korumaya, tasarruflu hareket etmeye devam edeceğiz."

04.12.2016 – TBESF